Presiona "Enter" para comenzar tu búsqueda

Activitats

Qui pot ser empresari?

Iniciativa sorgida a instàncies del Patronat de la Fundació Universitat-Empresa de València, que tracta de fomentar l’esperit d’empresa, en sentit ample, entre la comunitat universitària.

Més informació

Mentores

La direcció acadèmica correspon a la Càtedra de Cultura Empresarial. El programa compta amb un coordinador i un equip d’empresaris, intervenint tots com a mentors.

Més informació

Escuela de Verano

L’Escola MOTIVEM es una activitat dirigida al professorat i al personal investigador universitari amb inquietut en promoure la creativitat i el treball en equip a l’aula estimulant als seus estudiants a generar idees emprenedores.

Més informació

I Conferencia MOTIVEM

Més informació

PIME

El Programa Internacional de Motivació Empresarial [PIMe3UV] és un programa de captació de talent i de formació en innovació, orientat a generar experiències universitàries que contribueixen a despertar l’esperit d’empresa i a millorar les opcions d’ocupabilitat de l’estudiantat de la Universitat de València.

Més informació

Training Program "Excellence"

El Training program “excellence” (TPE) consisteix en un programa de millora de la formació dels estudiants de grau i de postgrau de la Facultat de Dret dirigit a proporcionar experiència d’excel·lència mitjançant simulació de judicis. En aquest programa s’escenificaran judicis en els quals participaran tots els subjectes que intervenen en un procés judicial. Per a açò, es compta amb la col·laboració de magistrats, fiscals, advocats, professors de la Facultat de Dret i estudiants

Més informació