Ajudem a reforestar la muntanya de Porta Coeli

23/02/2017

FOTO PRINCIPAL

Els alumnes de Qui pot ser empresari? han posat el seu gra d’arena en la cura del medi ambient participant en la reforestació de la zona coneguda com a Partida del Campillo (muntanya de Porta Celi) que ha organitzat el director acadèmic del curs, Carlos Bertomeu, president de Air Nostrum.
Es tracta d’una activitat lúdica que ha facilitat als estudiants estretir llaços amb el grup i els responsables de la Càtedra al mateix temps que els ha permès passar un dia en contacte amb la naturalesa en un entorn privilegiat molt pròxim a la ciutat de València.
Aquesta és la primera Jornada de Reforestació que s’organitza dins d’aquest programa acadèmic i ha sigut tot un èxit de participació i d’objectius complits. L’activitat no hauria pogut realitzar-se sense la implicació dels tècnics de la Conselleria d’Agricultura.
Després d’un passeig pels voltants del Monestir de Porta Coeli, el grup es va dirigir a la zona escollida per a plantar pins i carrasques. Tots van escoltar atentament les instruccions que un agent mediambiental els va impartir sobre les peculiaritats de cada arbre, les zones més adequades per a plantar-los, les característiques del clot que calia cavar, etc.
Després de plantar prop de 100 arbres, el grup va gaudir d’una estona de descans i diversió en un restaurant pròxim.

Tags
,