Aquests són els esdeveniments que no deuen faltar en l’agenda de l’emprenedor per a 2018

3/01/2018

calendario

Les cites que et proposem que anotes en la teua agenda són els place to be en els quals no has de faltar, com a bon emprenedor, per a compartir experiències, aprendre, conèixer a altres professionals que poden sumar-li al teu projecte i connectar amb potencials clients del teu negoci.

La llista és llarga i hem tractat de resumir-te els detalls més importants però el millor és que poses en la brúixola del teu navegador les webs d’aquests  esdeveniments per a no perdre’t cap actualització de dates, obertura d’inscripcions i actualitzacions de programa.
FOROINVEST

València, 7 i 8 de març de 2018

www.foroinvest.feriavalencia.com
Dirigit a empresaris, mediadors d’assegurances, assessors fiscals, professionals del sector financer, inversors, emprenedors i estudiants, un grup d’experts reflexionaran sobre el present i el futur de l’àmbit empresarial i financer a Espanya. Està format per set fòrums destinats a diferents perfils professionals: Foroinvest, Fòrum Internacional del Segur, de Finances Personals, d’Emprenedors i Inversió, de l’Assessor, d’Innovació i d’Agents Comercials.
IMPULSANT PIMES

Lloc i data per determinar.

www.impulsando.es
Impulsant Pimes és un esdeveniment molt especial que pren forma de tour per a recórrer la geografia espanyola i que en 2018 recorrerà 10 ciutats per a aprendre d’altres emprenedors. Amb les dates encara per definir, en la seua web s’anirà informant de les novetats que es produïsquen sobre aquest tema.
STARTUP EUROPE WEEK

Madrid, del 5 al 9 de març de 2018.

www.startupweek.eu
Ja està oberta la inscripció per a aquest esdeveniment destinat a l’univers startup en el qual participaran professionals de més de 40 països diferents. Durant una setmana té lloc de forma paral·lela aquesta convocatòria en escenaris alternatius de tot el món, celebrant-se actes i tallers simultanis on es mostren idees innovadores i es presenten alternatives per a recolzar el desenvolupament empresarial de conceptes de negoci amb futur.
STARTUP OLÉ
Salamanca, del 17 al 19 d’abril de 2018.

www.startupole.eu

Inversors, acceleradores d’empreses, companyies, universitats, mitjans de comunicació i startups  se citen en terres de Salamanca i cada any alça més expectació. En l’última edició van reunir a més de 2.500 participants, 50 acceleradores de negoci, 40 companyies, 60 inversors, 400 startups i 200 ponents. Per a 2018 prometen superar els seus propis rècords.
BARCELONA STARTUP WEEK
Barcelona, del 17 al 21 de setembre de 2018.

www.barcelona.startupweek.co

Nombrosos professionals, empresaris i inversors es reuneixen durant cinc dies per a tractar sobre les principals àrees de la innovació, des de l’univers mobile a fintech, transport, etc. Conferències, taules redones, networking i concursos com el ‘Startup Week Elevador Pitch’ ompliran la teua agenda aqueixos dies.
FIN TECH VENTURE DAYS

Lloc i data per determinar.

www.fintechventuredays.com

Madrid, Sao Paulo i Tel Aviv han sigut fins al moment les ciutats en les quals s’ha desenvolupat aquest esdeveniment en el qual emprenedors seleccionats prèviament mostren les seues idees de negoci a potencials inversors.
WORLD BUSINESS FORUM MADRID
Madrid, 9 i 10 d’octubre de 2018.

www.wobi.com

Fins al 22 de desembre és possible inscriure’s en el més conegut com WOBI Madrid a un preu en promoció. Durant dos dies es reuneixen a milers de ments inquietes que comparteixen la mateixa passió pels negocis. Participen emprenedors, innovadors, pensadors, artistes, esportistes i CEOs que comparteixen els seus coneixements i experiències amb els assistents.
B-VENTURE

Bilbao, octubre de 2018.

www.b-venture.com

“El major esdeveniment de finançament per a startups del nord d’Espanya”… i t’ho vas a perdre? Entre els ponents, tant inversors com representants d’entitats financeres, reconeguts formadors i professionals que destaquen en el panorama innovador del nostre país, com Pedro Jareño, de Microsoft Ibèrica, Paloma Castellà, Wayra, Lupina Iturriaga, de Fintonic, i Óscar Sánchez, de Innolab.
CROWD DAYS
Barcelona, Madrid i València  – convocatòria 2018 per determinar.

www.crowddays.com

Es tracta del major esdeveniment de micromecenatge del sud de Europa. Es tracta de dues jornades en les quals participen grans responsables de plataformes de finançament col·lectiu tan conegudes com Teaming, LignumCapital, ECrowd, Housers, Crowdcube o Capital Cell. Durant aquests dos dies es desenvolupen taules redones, tallers i ponències i trobades entre emprenedors que cerquen capital per a rellançar els seus projectes i startups.