Arranca la 4º edició del Programa de Mentors per a Emprenedors de la Càtedra

7/01/2016

càtedra

Dimarts que ve 12 de gener arranca la 4ª edició del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. Una nova edició de l’únic programa a València, en el qual empresaris i directius, de forma altruista, col·laboren amb emprenedors universitaris per a donar-los el seu suport i motivar-los en els seus projectes empresarials.

L’acte inaugural tindrà lloc en l’Hemicicle de la Fundació Universitat-Empresa de València a partir de les 17:00 hores. El president de la CCE, Carlos Pascual, donarà la benvinguda als participants al costat de Javier Garín, coordinador del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris, que presentarà als 14 mentors d’aquest curs.

14 representants d’algunes de les empreses més potents de la CV, que compartiran la seua experiència i coneixement amb els 16 emprenedors seleccionats aquest curs. El treball es desenvolupa a través de sessions participatives, on es treballa en grup els problemes sorgits en la gestió empresarial, recaptant els emprenedors el coneixement dels mentors i obtenint solucions pràctiques que potencien les seues possibilitats d’èxit.

La inauguració de la 4º edició del Programa Mentors per a Emprenedors també comptarà amb la intervenció del Director General d’Economia, Emprendimiento i Cooperativisme de la Conselleria de Economia, D. Francisco Álvarez Molina i amb temps reservat al Networking.

Tags
, ,