Càtedra de Cultura Empresarial col·labora amb Vit Emprende en l’organització de la València Startupweek

6/11/2018

Captura2

Si hi ha alguna cosa que ens defineix en la Càtedra de Cultura Empresarial és que portem el gen de la innovació i la promoció de la cultura del emprendiment dins. Açò ens porta a promoure, recolzar i impulsar aquelles iniciatives clau amb les quals compartim el mateix esperit.

Sens dubte, Vit Emprende i la València Startupweek és una de les més emblemàtiques cites en el panorama internacional del emprendiment. Per aquest motiu la Càtedra de Cultura Empresarial està col·laborant activament amb Vit Emprende en la seua organització.

Així, en el marc d’aquesta setmana del emprendiment, la terrassa de ADEIT acollirà la jornada La Innovació, nexe entre startups i corporates. Una sessió en la qual el protagonisme serà per a startups y corporates, ja que cada vegada més sorgeixen relacions entre startups i corporates i hi ha una transferència real d’innovació d’unes a altres.

Al llarg d’aquesta cita, els assistents descobriran algunes maneres d’arribar a les corporates o com elles han sumat el talent innovador i l’agilitat de les startups. Referents com Karina Virrueta (Agent ecosistema València), Alicia Mora (COO i co-fundadoraEmotion Research Lab), Angélica Bellver (CEO i fundadora IDS solucions innovadores topografia i enginyeria), Abraham Coza (CEOChibig) i dues dels nostres Patrons, Patronos, María Cruz Olivas Delgado (Project Manager-Disruptive Innovation  de Global Onmium) i Juan Manuel Baixauli (President de Grup Geisha i President del Club d’innovació de la CV) exposaran els seus consells i experiència en aquest camp. Punxa ací per a accedir a tota la informació disponible per a aquest esdeveniment.

La jornada La Innovació, nexe entre startups i corporates compta també amb el suport de la Asociación Valenciana de Startups, Lanzadera, Wayco, El Molí Lab o Zubi Labs, entre altres.

Aquesta és la tercera ocasió que la ciutat de València acull la Techstars Startup Week, un dels esdeveniments més rellevants i inspiradors de l’ecosistema emprenedor internacional que ja ha passat per altres importants ciutats del món. Durant cinc dies, València es converteix en una de les ciutats europees epicentre d’aquesta gran festa per a emprenedors, inversors i startups.

Etiquetes
,