El #CO- WORKING de la Fundació Universitat-Empresa de ADEIT obri les seues portes

1/02/2017

Taza coworking

Els emprenedors valencians compten amb un nou espai on posar en marxa els seus negocis, el coworking que la Fundació Universitat Empresa de ADEIT ha obert en la seua seu del centre de València.

Un espai de treball situat en una situació privilegiada amb totes les comoditats de treballar en el centre neuràlgic de la ciutat, com són l’accés a transports o la proximitat als centres on es realitzen tot tipus de gestions.

Es tracta d’una oficina de treball amb totes les comoditats: connexió a wifi d’alta velocitat, impressora, climatització, neteja, edifici amb porteria i cafeteria pròpies. A més, disposa d’accés a les sales de reunions i diferents aules de treball amb condicions extraordinàries que només un espai com el d’ADEIT pot oferir.

Els coworkers disposaran del seu propi lloc de treball, amb taquilles i en una ubicació excel·lent amb vistes immillorables al centre històric de la ciutat.

Consulta en aquest enllaç totes les condicions i contacta amb nosaltres en espacios@adeituv.es estarem encantats de donar-te la benvinguda.

Etiquetes
,