El Programa de Mentors comptarà amb un grup de Linkedin

22/12/2016

DSC_0018

Javier Garín, coordinador del cicle Mentors per a Emprenedors Universitaris, ha mostrat la seua satisfacció per la pròxima creació d’un grup de Linkedin per a aquest programa “que ajudarà a cohesionar encara més aquest projecte i a mantenir la unió entre antics alumnes, estudiants actuals i mentors”, podent-se beneficiar-se tots de mantenir aquest portal de comunicació fluïda. Així ho ha anunciat en la reunió que ha mantingut aquest matí amb mentors de les diferents empreses valencianes que recolzen aquesta iniciativa.

Al llarg de la reunió s’han fixat les claus de coordinació entre els diversos participants i s’ha repassat el nivell dels projectes seleccionats “tots ells d’altíssim nivell i procedència variada”, ha destacat Garín.

El coordinador d’aquest programa ha informat de dues novetats més. D’una banda, s’han incorporat tres nous mentors a l’equip: Luis Saurat (IVI), Alejandro Solivares (FEMEVAL) i Ramón Reche (Banc Sabadell). Per un altre, s’afig, a les visites ja establides d’anys anteriors, una nova, que permetrà als alumnes conèixer les instal·lacions del Banc Sabadell, un dels quals, en paraules del propi Javier Garín “més i millor recolza l’empreniment”.
Carlos Pascual, president de la Càtedra de Cultura Empresarial, ha recordat la importància d’adaptar el missatge dels mentors a les necessitats del mentoritzat “hem de despertar-los sensacions -ha dit- obrir-los les finestres a totes aquelles qüestions que quan posen en marxa una empresa hauran de fer front”. Al fil d’aquesta reflexió, Javier Garín a conclòs dient que ja en les primeres sessions “hem de provocar que l’alumne reflexione sobre l’etapa de l’acció, perquè descobrisquen quins són les seues mancances i puguem treballar sobre elles”.

Tags