Els alumnes de Qui pot ser empresari? aprofundeixen amb Julio Monreal sobre comunicació

21/02/2017

Julio Monreal

Julio Monreal, director del periòdic Levante-EMV, impartirà el pròxim 6 d’abril la seua sessió en el programa Qui pot ser empresari?

Des de la passada edició, els nostres estudiants reben sessions específiques sobre comunicació i màrqueting, un àrea sobre la qual els emprenedors no poden deixar de formar-se posat que és vital per a l’èxit dels seus negocis. La presència de Monreal reforça el claustre i permet que els alumnes aprenguen dels millors.

Julio Monreal Martínez va nàixer en 1960 a Madrid, on es va llicenciar en Ciències de la Informació en la Universitat Complutense. Després de dos anys de formació i uns primers passos periodístics en el diari Información d’Alacant, ha desenvolupat pràcticament tota la seua carrera professional en Levante-EMV, on va ingressar en l’estiu de 1984 coincidint amb la compra de la capçalera per part d’Editorial Premsa Valenciana SA.

Julio Monreal va ser primer redactor de Comarques i València Ciutat, àrea de la qual va ser nomenat cap de secció en 1989 i redactor cap en 1996. Dos anys després va passar a subdirector, càrrec des del qual ha desenvolupat diferents treballs de coordinació i edició tant d’informació diària com de suplements.

Monreal Martínez ha desenvolupat en paral·lel a la seua carrera professional una intensa activitat docent. Des de 2002 és professor associat en la Facultat de Ciències Socials i Jurídiques de la Universitat Cardenal Herrera-CEU. A més, ha format part de diversos màsters de temàtica informativa, com els d’Olea Europea i la Fundació Cus, entre d’altres. Des del 1998 és tutor d’empresa per als becaris de Periodisme i Comunicació Audiovisual que s’incorporen a Levante-EMV per a realitzar pràctiques formatives procedents de les diferents universitats espanyoles

Tags