Finançament i digitalització: dos aspectes clau per a l’èxit d’un negoci

14/03/2018

financiación

En l’última sessió de Qui Pot Ser Empresari? els alumnes van aprendre algunes nocions bàsiques sobre dos aspectes clau per a qualsevol empresa: el finançament i la digitalització.
En primer lloc, Jaime Matas, director territorial de la Fundació Banc Sabadell, i Ángel Buigues, BStartup Advisor de la mateixa entitat, van voler dotar d’eines als futurs empresaris que puguen utilitzar quan s’enfronten a tràmits relatius al finançament.
Jaime Matas, va incidir en la importància que aprenguen a sol·licitar de la forma correcta finançament, així com que coneguen les idiosincràsies d’aquestes gestions. A més, Ángel Buigues, va aprofitar els seus coneixements sobre startups per a desvetlar-los algunes claus que puguen aplicar a l’inici de les seues aventures empresarials.
D’altra banda, José M. Rosell, president del consell assessor de S2 Grup, va anar l’encarregat d’introduir-los en l’àmbit de la digitalització i la ciberseguretat. Rosell, els va explicar alguns dels múltiples canvis que la tecnologia està aplicant en múltiples sectors.
“Sense seguretat no hi ha transformació digital”, va afirmar Rosell i els va remarcar la importància que ha de tenir la ciberseguretat en les empreses actuals exposades a contínues amenaces en la xarxa. També, va voler animar als estudiants al fet que vegen aquests canvis com una oportunitat per a les seues carreres professionals.

Tags
, ,