Fins a 16.000 euros en premis a les idees innovadores en la III Edició de MOTIVEM

14/12/2015

premiosmotivem

La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València reconeixerà l’esperit emprenedor de professors i estudiants de la Universitat a través de la tercera edició dels Premis a la Motivació de l’Empreniment en l’Aula. Els professors podran formar equips d’entre tres i cinc estudiants i inscriure’ls a concurs fins al dilluns 29 de febrer. Posteriorment, desenvoluparan les seues idees emprenedores i competiran per a estar entre les 10 idees finalistes.

L’únic requisit per a optar a aquests guardons és que el docent que coordine l’equip haja participat en alguna de les set edicions de l’Escola d’Estiu per a Professors Universitaris Motivadors de l’Esperit Emprenedor, encara que també poden participar altres professors de la Universitat que col·laboren amb ells. Aquests premis naixen de l’Escola d’Estiu, una iniciativa de la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, que té en la seua raó de ser la promoció i el foment de la iniciativa emprenedora entre els estudiants per part dels professors.

En la passada edició es van presentar a concurs un total de 94 idees que actualment donen forma al catàleg digital MOTIVEM 2014, que arreplega a més de les idees presentades la relació d’estudiants i professors que van integrar els equips.

Etiquetes