Javier Serratosa: “Estem en un cicle expansiu, un bon moment per a emprendre”

5/05/2017

Javier Serratosa 3

La conferència pronunciada per Javier Serratosa sota el títol “Emprenent entre crisi: 1992-2017″ ha servit per a clausurar la 18ª edició de Qui pot ser empresari? i posar el tancament a dos intensos anys de Carlos Bertomeu, President de Air Nostrum, com a director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València.
Javier Serratosa, Conseller Delegat de Grup Nefinsa i President Executiu de Ursa Insulation, va animar als alumnes a emprendre “al meu judici -els va dir- estem en el començament d’un cicle expansiu, és un bon moment per a emprendre”. “Emprendre és difícil -va continuar- però és una de les coses més boniques que pots fer, una vegada coneixes l’èxit, has d’estar sempre atent al mercat i a la competència”.

Rector
Serratosa va oferir algunes claus als alumnes, essencials per a entendre el món de l’empresa i els negocis avui. La primera d’elles, que no hi ha cap model d’èxit únic, hi ha diverses vies per a arribar. També els va apuntar que “igual que no va a haver-hi treballs per a tota la vida, ja no hi ha negocis per a tota la vida” pel que han de ser, els va dir, flexibles a les circumstàncies i a la vegada diferents.
El Conseller Delegat de Grup Nefinsa també va advertir que “cap pla es compleix” pel que la clau resideix a anar “adaptant-se a la possible cadena de errades que es donen i anar corregint-les sobre la marxa”. Finalment, els va recordar que mai han de perdre “la capacitat de detectar oportunitats ja que l’ideal és emprendre en negocis diversificats”.

Tags