Juan Manuel Pérez Mira, nou president d’ADEIT

15/06/2017

Nuevo presidente ADEIT

L’economista Juan Manuel Pérez Mira és el nou president de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT de la Universitat de València. Pérez Mira, que fins hui ocupava la vicepresidència d’aquesta fundació, ha acceptat el seu nomenament en el patronat celebrat aquesta mateixa vesprada i al que han assistit representants de la Universitat de València i de les empreses que formen part del patronat de la fundació.

El nou president de ADEIT és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i doctor cum laude per la Universitat de València. Al llarg de la seua llarga trajectòria professional, Pérez Mira ha sigut degà del Col·legi d’Economistes de València, president del Consell de Col·legis d’Economistes de la Comunitat Valenciana així com president de la Comissió Econòmica del Consell Social de la Universitat de València. A més, ha sigut professor del Departament d’Anàlisi Econòmica de la Universitat durant més de 16 anys i és membre del patronat de ADEIT des de l’any 2014. En l’actualitat, Pérez Mira és soci director de AGES (Assessorament i Gestió Econòmic i Social, S.L.).

Pérez Mira pren el relleu en la presidència de ADEIT d’Alfonso Maldonado, qui, després d’assumir el seu càrrec fa poc més d’un any, ha presentat hui el seu cessament per motius professionals i personals. El que és el nou president de ADEIT ha agraït la labor exercida per Alfonso Maldonado durant els últims anys i ha reconegut la seua dedicació, el seu esforç i el seu temps en l’adaptació de la Fundació a mitjà propi de la Universitat de València, procés materialitzat en la modificació dels seus respectius estatuts. Juan Manuel Pérez Mira ha manifestat la seua il·lusió pel seu nomenament, no sense abans agrair al patronat la confiança dipositada en ell.

D’altra banda, Carlos Alfonso Cuñat, director de l’Assessoria Jurídica i representant corporatiu d’El Corte Inglés, assumeix la vicepresidència de ADEIT, tal com també s’ha aprovat en la sessió del patronat de la Fundació celebrada aquesta mateixa vesprada. Alfonso Cuñat és llicenciat en Dret per la Universitat de València i des de 2012 és representant a la Comunitat Valenciana de l’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució.

La Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València, coneguda com ADEIT, va nàixer en 1989 amb l’objectiu d’acostar la Universitat al seu entorn soci econòmic. Al llarg dels seus 30 anys de vida, ADEIT ha treballat per a oferir formació i especialització a universitaris i professionals, pràctiques a estudiants universitaris, assessorament per a la creació d’empreses i cerca d’ocupació, difusió de la cultura emprenedora i suport a la innovació i a la transferència de tecnologia. En l’actualitat gestiona més d’11.000 pràctiques en empresa i oferta més de 200 cursos de postgrau amb prop de 8.000 estudiants.

Del seu patronat formen part representants de la Universitat de València, membres de la seua Consell Social i algunes de les més representatives empreses de la Comunitat Valenciana. Al capdavant del mateix han estat, amb anterioritat, Antonio Rico, Carlos Pascual i Manuel Broseta.

Tags