La importància d’un bon speech

7/03/2018

IMG_4076

Els nostres mentoritzats van gaudir d’una nova jornada del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris a càrrec d’antics alumnes que ara són emprenedors amb projectes consolidats.
Indra González, CEO d’Efecto Evento, i Teresa Valdés, CEO de Bemygene, van centrar la seua sessió a explicar als futurs emprenedors la importància de construir un speech que capte l’atenció dels seus interlocutors i aconseguisca que s’enamoren del seu projecte.
Per la seua banda, Teresa Valdés va incidir que aquest discurs es transformarà i millorarà amb el temps. A més, va explicar que és fonamental marcar-se objectius i establir les accions pertinents per a aconseguir-los.
Indra González va voler proporcionar als mentorizats eines que puguen aplicar en el seu futur laboral. També va incidir en la necessitat de “trobar un nínxol de mercat en el qual siguen competitius i puguen aportar valor”.
Finalment, en la sessió també va participar Santiago Soliveres, CEO de Waiki Juicie, que va insistir en la importància de presentar el projecte de manera que emocione i atraga a tercers, ja siguen inversors, proveïdors o els propis clients.
També, els va animar al fet que intentaren detectar on estan presents els seus clients potencials per a enfocar correctament la seua estratègia de comunicació.
Soliveres va voler conèixer els projectes dels mentorizats i donar-los consells personalitzats a cada emprenedor.

Tags