Les 10 cites i premis més importants que no pot perdre’s un emprenedor

26/10/2018

entrepreneur-593362_1920

A Espanya se celebren una infinitat d’esdeveniments enfocats als emprenedors. Fires, congressos i premis on els projectes més nous del país es donen cita per a compartir experiències, aprendre, conèixer a altres professionals i connectar amb clients potencials.

La llista és molt llarga i l’hem resumit perquè anotes en la teua agenda aquests 10 esdeveniments i convocatòries de premis als quals no pots faltar.

PREMIS EMPRENEDOR XXI

Els Premis Emprenedor XXI són una iniciativa impulsada per “la Caixa”, el Ministeri d’Economia, Enisa i el Banc BPI de Portugal que té com a objectiu identificar, reconèixer, i acompanyar a les joves empreses amb major potencial de creixement.
Els premis inclouen una dotació econòmica de 25.000€ a cinc sectors: Ciències Vida, Tecnologia de la Informació, Negocis Digitals, Tecnologia Industrials i Agroalimentari. A més, els guanyadors destaquen la visibilitat, prestigi i accés a contactes com els principals valors que aporta guanyar aquest reconeixement.

Barcelona

STARTUPGRIND

14 de novembre de 2018

StartupGrind celebra la seua segona edició de la conferència anual a Barcelona. Enguany comptarà amb més de 900 participants i ponents del món de la tecnologia, entre els quals destaquen Dhiraj Mukherjee (Cofounder @Shazam), Clancy Childs (CTO @Dow Jones), Orit Kopel (founder@Wikitribune), Alexis Bonte (partner @Atomico) i molts més per a parlar de les últimes tendències de la tecnologia en tots els sectors: entreteniment, fintech, fake news, cotxes autònoms, etc.

Barcelona

PREMIS EVERIS

Els Premis Everis pretenen estimular l’esperit emprenedor de la societat i impulsar la innovació. En l’edició de 2018 van rebre més d’1.200 sol·licituds procedents de 28 països per a les tres categories: “Tecnologies industrials i energètiques”, “Nous models de negoci en l’economia digital” i “Biotecnologia i salut”.

Madrid

PREMIS REI JAIME I

Els Premis Rei Jaume I, es van crear en 1989 amb l’objectiu de conjuminar, en estudis i investigació, entitats científiques i empresarials per a la promoció de la investigació, el desenvolupament científic i l’empresa a Espanya. Reconeixen a persones la labor dels quals siga altament significativa i haja sigut desenvolupada en la seua major part a Espanya.
Es divideixen en sis categories i cadascun d’ells està dotat amb medalla d’or, diploma i 100.000 euros -amb el compromís de reinvertir part de l’import en innvestigació  i emprendiment a Espanya.

Es convoquen en l’actualitat 6 Premis: Recerca Bàsica, Economia, Recerca Mèdica/Medicina Clínica (es convoca amb cada denominació en anys alterns), Protecció del Medi ambient, Noves Tecnologies i Emprenedor.

València

BBVA OPEN TALENT

Obertura convocatòria febrer

BBVA Open Talent, la major competició ‘fintech’ del món, se celebra cada any amb l’objectiu de trobar les millors solucions de tecnologia financera, recolzant la disrupció en el sector bancari i fomentant el desenvolupament de solucions innovadores més enllà de l’oferta tradicional de la banca. Des del seu llançament fa una dècada, la competició ha rebut més de 6.000 candidatures de ‘startups’ de 80 països a tot el món

MOBILE WORLD CONGRESS 

25-28 febrer 2019

El GSMA Mobile World Congress s’ha convertit en el major esdeveniment de l’ecosistema mòbil i tecnològic. Més de 100.000 assistents, 7.000 CEOs, 2400 expositors i 3.500 mitjans i analistes internacionals es reuneixen per a donar a conèixer els últims avanços tecnològics, proposar sinergies i connectar amb l’ecosistema.

Barcelona

STARTUP EUROPE WEEK

5-9 març 2019

Startup Europe Week pretén impulsar el desenvolupament empresarial i emprenedor en les diverses regions europees. En la setmana es mostren les millors iniciatives promogudes per les regions per a recolzar als empresaris. Es mostren ajudes a l’ecosistema, informació sobre com obrir una empresa o sol·licitar una subvenció, compartir iniciatives entre els funcionaris, connectar a oficials regionals, inversors i empreses per a crear ecosistemes locals més forts.

Madrid

STARTUP OLÉ

26-28 març 2019

Startup Olé s’ha convertit en un esdeveniment de referència per a l’ecosistema empresarial tecnològic internacional. L’esdeveniment compta amb el suport de Startup Europe (Comissió Europea) i mostra i promociona a les startups les connexions correctes (Acceleradors, Inversors, Administracions Públiques, Formuladores de Polítiques, Universitats, Talent, etc.) per a desenvolupar sinergies i fomentar el seu creixement.

Salamanca

ECONGRESS MÀLAGA

18 de maig de 2019

eCongress Màlaga és un referent en i-commerce, social mitjana i màrqueting digital. Una trobada per a visitants professionals o persones que estan ampliant la seua formació acadèmica, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment del sud d’Europa. Posen el focus d’atenció en: el comerç electrònic, el màrqueting social i el màrqueting digital.

Màlaga

PREMIS CEEI IVACE

Els Premis CEEI València i IVACE  reconèixen l’esforç d’empreses innovadores en l’àmbit d’actuació de València per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar  l’ emprendiment i la innovació. S’estableixen dues categories diferents: Premi Creació d’empresa i Premi Trajectòria Empresarial, dues amb una dotació econòmica de 2.000€.

València

Etiquetes
, ,