Nova edició de l’Escola d’Estiu MOTIVEM: cita amb l’emprenedoria en l’aula

29/05/2016

logo_motivem

Amb l’objectiu de propiciar l’esperit emprenedor en l’aula a través de l’acció motivadora del professorat, la Universitat de València convoca amb la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT la VIII Escola d’Estiu MOTIVEM, que tindrà lloc del 11 al 15 de juliol en la seu de ADEIT, i que anirà dirigida a docents de la Universitat de València.

Des del seu inici en l’any 2009, un total de 148 docents de la Universitat de València han participat en l’Escola, l’actual edició de la qual conta amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, la Càtedra de Cultura Empresarial i l’Obra Social de “la Caixa”, sent la participació del professorat gratuïta. Des de l’any 2009, un total de 148 docents de la Universitat de València han participat en l’Escola.
Com motivar l’esperit emprenedor en l’aula serà el principal fil conductor de les sessions formatives que es desenvoluparan la vuitena edició de l’Escola d’Estiu MOTIVEM. A partir d’ací, la generació, el desenvolupament i la comunicació de les idees en equips multidisciplinars conformaran la resta del programa formatiu. La metodologia inclourà la presentació de propostes d’actuació docent en l’aula per a propiciar posteriorment el desenvolupament i presentació d’idees emprenedores per part de l’alumnat.

En aquesta edició intervindrà Barbara Diehl, directora executiva de la Innovation Academy (University College Dublin), centre educatiu la missió del qual és donar forma a les ments creatives capaces d’engegar noves iniciatives emprenedores. L’interès particular de la ponent se centra en la formació de l’esperit emprenedor, ajudant a equips d’estudiants en el desenvolupament de les seues idees en les diferents fases dels seus projectes.

El programa incorpora així mateix la intervenció d’alguns equips que han presentat les seues idees als premis MOTIVEM, el que ajudarà al professorat participant a conèixer la inquietud de l’alumnat per participar en aquest concurs d’idees i li farà reflexionar sobre l’oportunitat que representa l’introduir la generació i desenvolupament d’idees emprenedores durant els estudis universitaris com complement a la formació acadèmica.

Més informació i inscripció gratuïta en:

VIII Escola d’Estiu MOTIVEM

Etiquetes
, ,