Els plans estratègics són imprescindibles per a qualsevol projecte empresarial

28/03/2018

okteresaydigo

Reflexionar sobre l’estat en el qual es troba el seu projecte empresarial va ser el fil connector d’una nova sessió amb el títol de “Remodelació de l’empresa” del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris de la Càtedra de Cultura Empresarial.
Per a açò, els nostres mentoritzats van comptar amb dos excepcionals ponents, Teresa Puchades d’Avanza Urbana i Diego Moya, exalumne del programa, membre de l’Associació Valenciana de Startups i CEO d’Entrenar-me.
En primer lloc, Teresa Puchades els va recomanar crear un pla estratègic que els servira de guia per a desenvolupar el seu negoci. A més, els va insistir en la importància de tenir visió a futur i enfocar les seues accions al llarg termini.
Per la seua banda, Diego Moya els va animar a que sempre mesuren els seus resultats i controlen si executen correctament el seu pla estratègic per a poder modificar errors i potenciar aquells aspectes que tinguen bons resultats.
Moya també va incidir que han d’automatitzar els processos que puguen per a estalviar temps i diners. L’emprenedor els va explicar, a partir de la seua pròpia experiència, la importància d’aplicar les noves tecnologies en els seus models de negoci.
Finalment, com en la resta de les sessions de mentoring, es van posar en comú les idees sorgides en els dos grups d’alumnes mentoritzats i es van debatre sobre algunes de les qüestions plantejades pels ponents.

Tags
,