Naix a València Spacefit, el major fitness club a l’aire lliure del món

25/09/2018

SPACEFIT

Les tendències de 2018 quant a l’exercici físic apunten a tres aspectes clau: les persones prefereixen fer activitats en grup (preferentment a l’aire lliure), pagar un preu tancat i disposar d’opcions diverses combinades amb flexibilitat horària.

En aquest context naix Spacefit, la primera plataforma que ofereix classes il·limitades de fitness a la carta, basant el seu producte en la mateixa estratègia que referents del emprendimiento com Netflix o Spotify.

Diego Moya, un dels fundadors, ha sigut alumne de la Càtedra en la primera edició del Programa Mentoring, així com d’altres cursos.

La startup naix des del si de l’empresa Entrenar-me, també valenciana, que acumula més de 21.000 entrenadors personals en la seua plataforma entre Espanya, Regne Unit, Llatinoamèrica i Estats Units.

La seua arrencada tindrà lloc el pròxim mes d’octubre a València com a primera ciutat, on oferirà ioga, boxa, entrenament en grup i running per un preu de 29,90€ al mes i 30 dies de prova gratuïts.

D’aquesta manera, a través del seu APP amb sistema de geolocalización els usuaris podran veure les diferents sessions entre les quals poden escollir, els diferents horaris i punts de trobada i assistir als entrenaments amb un entrenador personal especialista en la matèria.

Amb aquest projecte pilot en la capital del Turia, Entrenar-me fa un pas més en la seua filosofia d’ajudar als seus usuaris a mantenir-se en forma, engegant una iniciativa derivada de l’estudi del mercat del fitness durant els últims cinc anys.

Les preinscripcions ja poden fer-se a través de la web https://spacefit.app/

Tags
, ,