Vols descobrir el funcionament d’una empresa per dins? Inscriu-te en la 20ª edició de QPSE?

19/09/2018

qpse.

Si tens inquietuds empresarials i fantasies sobre muntar la teua pròpia empresa, el curs Qui Pot Ser Empresari? t’ofereix l’oportunitat de conèixer els reptes als quals s’enfronten les empreses de la mà dels directius de les empreses més importants de la Comunitat Valenciana.

A més, els alumnes tindran activitats complementàries i visitaran algunes de les empreses per a conèixer de primera mà les instal·lacions i mètodes de treball de les mateixes.

Internacionalització, responsabilitat social o finançament són alguns dels temes que s’abordaran en les diferents sessions que es realitzaran de novembre de 2018 a maig de 2019.

Aquesta formació, finançada per la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, tindrà com a director acadèmic a Adolfo Utor, president de Baleària.

Aquest curs exclusiu, que tan solament compta amb 40 places, està dirigit a tots aquells que estigueu estudiant un grau o un postgrau de la Universitat de València, que hàgeu participat en Motivem o fins i tot que hàgeu acabat la vostra titulació.

No ho dubtes, informa’t sobretot el que t’ofereix aquest curs i emplena el formulari d’inscripció ací abans de 31 d’octubre de 2018.

Si tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres açí

T’esperem!

Etiquetes
, ,