Clausura de la Conferència MOTIVEM sobre cultura emprenedora en l’aula

2/03/2016

motivem

Després de dos dies de tallers, xarrades i taules redones, aquest dimecres ha finalitzat la Conferència MOTIVEM sobre cultura emprenedora en l’aula. Dues jornades en les quals s’ha parlat de les eines i les possibilitats que té el professorat per a motivar l’esperit emprenedor entre l’alumnat. L’acte de clausura ha comptat amb la presència del president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual, el director general d’Economia, empreniment i cooperativisme, Paco Álvarez i el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo.

Carlos Pascual ha destacat que ‘MOTIVEM concentra tots els valors de la Càtedra per a destapar les iniciatives emprenedores que poden aparèixer en qualsevol àmbit i és la cúspide i la confluència de les diferents iniciatives que posem en marxa per a promoure la cultura de l’empresa en les aules’.
Paco Álvarez, director general d’Economia ha felicitat als organitzadors i als assistents i ha reflexionat sobre la necessitat de definir d’una manera més àmplia què és l’empreniment. ‘Si pregunteu a algú què és un emprenedor, -ha dit Álvarez- tothom dirà que és un jove que té una empresa en el sector tecnològic. No és així, un emprenedor és molt més que açò’. En aquest sentit, el director general d’Economia ha defensat l’aposta per sectors tradicionals, com l’agroalimentaris, com a matèria d’empreniment.
Ha tancat l’acte de clausura el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, que ha recordat que la de València va ser la primera universitat de la Comunitat que va crear una càtedra de cultura empresarial. ‘La Universitat de València sempre ha tingut clara la importància de la relació amb el món de l’empresa’, ha dit Morcillo.
MOTIVEM és una iniciativa promoguda per la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, a través de la Càtedra de Cultura Empresarial. La pròxima cita de MOTIVEM serà l’Escola d’Estiu per a professors universitaris i els premis MOTIVEM a la motivació de l’empreniment en l’aula.

Etiquetes
, , ,