Els Premis MOTIVEM centraran una taula sobre empreniment europeu en Focus Innova Pyme 2015

29/10/2015

CARTEL INNOVA

L’ecosistema emprenedor valencià es donarà cita el proper 4 de novembre en Focus Innova Pyme, una iniciativa promoguda i organitzada per la per la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Consellería d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, en col·laboració amb la Xarxa de Centres Europeus d’empreses Innovadores de la Comunitat Valenciana.
Conferències, assessorament empresarial, networking, mostra d’empreses innovadores, reptes i premis concentrats en una triple seu: el Palau de la Música i Congressos de València, el Centre de Turisme de València i la Sala de Cultura de Cajamar, situades totes les seus en el Passeig de l’Albereda de València. La creació i gestió empresarial, la innovació i els sectors emergents, Europa d’oportunitats, el màrqueting, les xarxes Socials i les TICS són alguns dels temes sobre els quals girarà la programació d’aquesta trobada.

Presència de la Càtedra

ADEIT participarà el 4 de novembre en una taula de treball sobre els Premis MOTIVEM centrada en l’empreniment europeu. Serà en el Palau de la Música a les 9:30 hores.. Rafael Escamilla, responsable de l’Àrea de Programes Europeus i Competitivitat de l’VACE, presentarà aquesta sessió en la qual intervindrà la vicerectora d’Ordenació Acadèmica i de Professorat, Mavi Mestre, i alguns dels participants en l’última edició dels premis MOTIVEM.
El premis MOTIVEM  són una iniciativa promoguda per la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, a través de la Càtedra de Cultura Empresarial, que tenen com a objectiu de potenciar la creativitat en l’alumnat mitjançant el treball en equip coordinat pel professorat: «La Comissió Europea va llançar en 2009 la iniciativa Entrepreneurial culture of young people and entrepreneurship education amb l’objectiu de crear una xarxa europea d’educadors universitaris en l’àmbit de l’esperit empresarial. Els Premis MOTIVEM van sorgir de la voluntat de  reconèixer la motivació de l’empreniment en l’aula al professorat de la Universitat de València que ha participat en alguna de les diferents edicions de l’Escola d’Estiu per a Professors Universitaris Motivadors de l’Esperit Emprenedor, una iniciativa que vam engegar en 2009», afirmava recentment la vicerectora d’Ordenació Acadèmica i de Professorat de la Universitat de València, Mavi Mestre.

Focus Innova Pyme 2015 és el nou enfocament que l’IVACE ha volgut donar al conegut Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana, coincidint amb el seu desè aniversari.

Etiquetes
, , ,