MOTIVEM, a examen: Europa avalua l’activitat emprenedora de les universitats valencianes

14/03/2016

logo_motivem

Un jurat format per representants del Comitè de les Regions i de la Comissió Europea va avaluar recentment la iniciativa MOTIVEM que promou la Universitat de València a través de la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, amb la participació de la Càtedra de Cultura Empresarial. La presentació va tenir lloc en la seu d’ADEIT i va servir perquè el tribunal avaluara la participació de la Fundació Universitat-Empresa en el marc de les activitats realitzades a la Comunitat Valenciana com a Regió Emprenedora 2015 (REE 2015).
De la mà de les vicerectores Pilar Campins i María Vicenta Mestre i amb la companyia del director general d’Economia, Empreniment i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, Francisco Álvarez, el jurat va poder conèixer els arguments més destacats de la iniciativa MOTIVEM explicats pels seus protagonistes. Dos dels equips que van concórrer a l’anterior edició dels premis, Bioluminicencia i Hòliba, van destacar el paper fonamental que juga la col·laboració en l’èxit d’aquestes iniciatives. Per part del professorat de la Universitat de València implicat en MOTIVEM, van intervenir Ana Rosa Calero, Begoña Clavel, Emilia Matallana i Salvador Pons.

Entre les activitats desenvolupades per les cinc universitats públiques valencianes com a REE 2015, es troba ‘Aula Emprèn’, denominació comuna adoptada per al conjunt d’escoles d’estiu per a professors universitaris motivadors de l’esperit emprenedor. Aquesta acció es denomina Escola d’Estiu MOTIVEM en la Universitat de València i l’organitza la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT des de 2009. En 2016 seguirà present com VIII Escola d’Estiu MOTIVEM. Una iniciativa consolidada que destaca per la implicació del seu professorat en la posterior generació d’idees emprenedores en equip realitzades pels estudiants.

Etiquetes
, ,