Benvinguts al nou newsletter de la Càtedra de Cultura Empresarial

11/02/2016

catedramagazine

A la fi d’aquest mes de febrer podrem donar-te la benvinguda al primer newsletter enviat per i des de la Càtedra de Cultura Empresarial (Universitat de València). Formaràs part de la nostra comunitat digital, formada per quasi 2.000 persones. Amb aquesta nova eina executem un pas més en la implementació dels nous mètodes online que figuren en el Pla Estratègic de Comunicació de la Càtedra.

Com tots sabeu, la nostra institució té com a objectius bàsics l’estímul de l’esperit emprenedor entre els estudiants de la Universitat de València i de la societat valenciana en general, l’establiment de sinergies amb altres càtedres de cultura empresarial espanyoles i europees, la creació de relacions de mutu benefici entre els alumni de la Càtedra i la generació d’un fòrum de coneixement al voltant de la cultura empresarial a través del seu Patronat i les seues empreses i empresaris integrants.

Al costat de l’estímul a la participació dels nostres patrons i el valor reputacional que adquireixen els qui se sumen al nostre projecte, un altre dels eixos bàsics de la nostra activitat és el col·lectiu de Alumni. M’agradaria incidir especialment en aquesta qüestió. Ens sembla molt important el nou newsletter de la Càtedra per a aconseguir la consolidació i dinamització del nostre col·lectiu d’antics alumnes. La seua joventut els converteix en públic idoni com a nadius digitals. El nou newsletter de la Càtedra –en les seues dues versions “Magazine Digital” i “Càtedra News”- serà un dels seus principals mitjans d’informació per a contribuir al fet que Alumni es convertisca en un fòrum amb el qual se senten compromesos els antics estudiants i que siga sinònim de prestigi i servei.

El nostre newsletter contribuirà a mantenir viu el contacte de la Càtedra amb els seus antics alumnes i d’aquests entre si, a facilitar espais de relació social i oportunitats de trobada, fomentant al seu torn les relacions amb els seus professors i amb la Universitat en el seu conjunt. També servirà per a fomentar les activitats de formació permanent i relació professional entre els antics alumnes i la seua labor com a ambaixadors de la Càtedra.

Seguirem informant.

Carlos Pascual de Miguel.

President de la Càtedra de Cultura Empresarial.

Tags
, ,