El nostre director acadèmic, premiat per la seua trajectòria

1/03/2017

BERTOMEU 1

Carlos Bertomeu, director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial veurà reconeguda la seua trajectòria i esforç professional en la Nit de les Finances que organitza Forinvest.
El comitè organitzador de Forinvest ha decidit premiar a Carlos Bertomeu, fundador i president de Air Nostrum, empresa capdavantera de l’aviació regional a Espanya amb quasi 1.400 treballadors. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València, Bertomeu va realitzar el Master en Administració d’empreses en l’Institut d’empresa de Madrid, aconseguint ser núm. 1 de la seua promoció amb la qualificació de Cum Laude. Bertomeu és membre del Consell de Air Nostrum, de ACETA (Associació de Companyies Espanyoles de Transport Aeri), de Exceltur, soci d’Equip IVI i de diverses societats financeres i de cartera, així com vicepresident de la European Regional Airline Association (ERA).
Forinvest, certamen pioner a Espanya i consolidat com el principal fòrum de networking financer-empresarial del país, compleix enguany 10 i se celebrarà en Fira València els pròxims 8 i 9 de març.

Tags
, ,