Jesús Bonet qualifica a la il·lusió i el sacrifici com els motors d’un negoci

6/03/2017

BONET 2

Jesús Bonet Sánchez es va fer amb les regnes del despatx que porta el seu nom (Bonet Advocats) i que va fundar el seu pare en 1957. Acompanyat del seu fill, Jesús Bonet Martinez, també advocat, va transmetre als alumnes de Qui pot ser empresari? que “qualsevol que s’ho propose pot ser empresari”, basant-se en un sacrifici continu, tenint fé i il·lusió i gaudint en el camí.

“No teméu als que apareixen en el recorregut -els va dir- perquè seran molts els riscos que apareguen en el camí”. Jesús Bonet va reiterar als alumnes que “el no poder” i “l’impossible” no existeix i que “la pitjor decisió és no prendre cap” ja que “la por és no intentar-ho, no és cometre errors”.

Bonet els va parlar de la importància de mantenir un equip lleial, honrat i format “és essencial”, els va dir. A més dels coneixements i les habilitats, l’actitud de les persones “està per damunt de tot”, va afegir, indicant seguidament que en les empreses “no ha de prevaldre allò econòmic” sinò que es guanya diners com a conseqüència del bon treball realitzat.

Bonet va concloure la seua sessió comentat el canvi experimentat pel sector jurídic en els nostres dies i la importància d’un bon assessorament per a afrontar els diferents problemes legals en la constitució de l’empresa.

Jesús Bonet Advocats naix en 1957 de la mà de Jesús Bonet Alcón, mogut per la seua gran passió: l’exercici de l’advocacia. La inquietud per la justícia i la vocació de servei del seu fundador es van convertir, des dels seus inicis, en els senyals d’identitat del despatx, que compta amb més de mig segle de trajectòria marcada per dos clars principis: excel·lència professional i un perfil proper amb els seus representats.

En l’actualitat, Bonet advocats continua la seua labor a través d’una tercera generació de juristes que han fet, tant dels valors de la signatura com de la seua consolidada trajectòria, una marca diferencial en l’exercici de l’advocacia.

Tags