La capacitat d’adaptació al mercat, clau per a triomfar en els negocis 

6/03/2017

COVAMUR

Fernando Gómez, actual Director general de Covamur, va deixar clar als alumnes de Qui pot ser empresari? que en el món empresarial actual cal tenir “capacitat d’adaptació a un mercat que és contínuament canviant”. Açò vol dir que és necessari aprendre i desaprendre constantment i que cal realitzar una cerca contínua del valor diferencial, ja que “la gent paga pel valor afegit que pugues oferir-los i som les empreses els qui hem de generar-lo per a destacar i arribar a l’èxit”.

En una sessió marcada pel dinamisme, el director de Covamur va suggerir als estudiants que per als seus diversos projectes empresarials han de tenir en compte diferents aspectes entre els quals destaquen: la globalització, ja que no hi ha fronteres per a comprar, vendre o competir; el big data, accés i ús de la informació; la revolució de la maquinària i la tecnologia de la informació; la diferenciació ja que sense diferència, el client no guanya; i finalment, la reputació ,“cal ser honest -els va dir-, ja que en cas contrari és pa per a avui i fam per a demà”.

Fernando Gómez no va perdre l’oportunitat per a recalcar que l’equip i l’actitud dels seus membres és essencial, de fet, és partidari de la necessitat de fer part del projecte a la gent que l’envolta, “cuidant-los també cuides al client, amb el qual has de tenir una estreta relació”, va concloure.

Covamur és una companyia del sector de facility services amb quasi 4 dècades d’història que ha desenvolupat una completa gamma de serveis que els permeten cuidar dels actius, els espais dels seus clients i les persones que treballen i viuen cada dia amb ells.

Tags