La Càtedra de Cultura Empresarial suma deu empreses més en el seu patronat i aconsegueix quasi el mig centenar

15/04/2019

MINIATURA

Dacsa, KM 0 Hub innovación de Embotidos Martínez, Grupo Dominguis, Helados Estiu, Jeanología, Libertas 7, Nunsys, Realzia, Tiba i B-Libe són les deu noves empreses que se sumen al patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, fet que suposa que quasi mig centenar d’empreses valencianes ja aposten per aquesta institució. Així, la Càtedra es consolida com un referent de millora del conjunt de la societat i que serveix per a fomentar l’esperit empresarial entre l’estudiantat de la Universitat de València.

Dins de l’activitat que desenvolupa la Càtedra de Cultura Empresarial, el patronat té l’opció de participar a través de diferents accions formatives. Qui Pot Ser Empresari? -amb 20 edicions ja- i Mentoring són els programes estrela d’aquesta institució: en el primer d’ells, els empresaris acosten la realitat d’una empresa a l’alumnat de la Universitat de València, enguany han sigut 23 estudiants els que han pogut gaudir d’aquesta experiència. En el cas de Mentoring, els directius acompanyen a startups mitjançant tutories ‘one to one’ per al seu desenvolupament. Durant aquest curs, estan sent mentorizados 16 emprenedors.

Pime3UV és un altre dels programes que ha impulsat la Càtedra i que ha reunit 40 estudiants de la Universitat. Pròximament, està previst el Training Programe Excellence (TPE) i el Programa d’Emprenedoria Juvenil. Així mateix, la Càtedra col·labora a València Startup Week, en les Fuckup Nights i organitza fòrums, conferències i trobades amb els patrons per a crear sinergies que generen oportunitats i nexes professionals.

1F3A0931
El suport amb el qual compta la Càtedra

Fins avui i abans de les noves incorporacions la Càtedra de Cultura Empresarial compta amb el suport 39 empreses entre les quals es troben: RNB, Air Nostrum, Avanza Urbana, Balèaria Eurolíneas Marítimes, Bonet Abogados, BROSETA, Cámara de Comercio de Valencia, Coca-Cola Iberian Partners, CORVAN RH, Confederación Empresarial Valenciana, Consum, Emivasa, Banc Sabadell, Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana, Fundació IVO, Gal·lesa Galvanizadora Valenciana, Genera Quatro, Germanía d’Instal·lacions i Serveis, Grup Àtica, Grup **Aza, Grupo Bertolín, Grupo Geisha, Rover Infraestructures, Grup Segura, Grupo UBESOL, IVI, Brolladors del Portell, Masymas, Mercodona, Pinturas Isaval, Pavasal, Productes Dulcesol, S2 Grup, Stadler Rail València, Tecnidex Protection, Umivale, Xiob Grup, Zubi Labs i Zumex.

Què és la Càtedra de Cultura Empresarial de la UV
La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, presidida en l’actualitat per Carlos Pascual de Miguel i dirigida per Encarna Mazón, és un fòrum d’intercanvi de talent i coneixement i que impulsa el lideratge des de fa quasi 20 anys. El seu principal objectiu consisteix a fomentar entre els estudiants la inquietud empresarial i acompanyar durant els primers passos les iniciatives emprenedores. Quant al seu patronat, aquest serveix no solament com a suport econòmic sinó també educatiu ja que comparteix el seu temps i el seu coneixement en les diferents activitats que desenvolupa la Càtedra.

Tags
,