La Càtedra presenta ALUMNI el pròxim 24 de Setembre en la Rambleta

15/09/2015

ll_noche_de_los_ex

El compte arrere está a punt de tocar a la seua fi. El 24 de setembre pròxim els ex estudiants de la Universitat de València que van cursar algún programa formatiu en la Càtedra de Cultura Empresarial deixaran de ser EX per a convertir-se en ALUMNI. L’òrgan de ex alumnes de la Càtedra celebra així la seua posada de llarg i l’inici de curs en un esdeveniment que tindrà lloc en la Rambleta i que pretén ser el primer esdeveniment de rellevància a València a la volta de l’estiu. Desenes d’exalumnes de la Càtedra de Cultura Empresarial de ADEIT están convocats per a configurar a partir d’aqueixa nit un grup cohesionat i útil d’emprenedors, empresaris i aspirants a ser-ho per a aconseguir objectius que es puguen tocar, que es puguen mesurar.

El 24 de setembre, en La Rambleta, ALUMNI arribarà a la seua majoria d’edat. Aqueixa nit s’estrenarà la nova web de la Càtedra i el seu apartat de ALUMNI que inclou els avantatges i serveis que podran gaudir els ex alumnes, podran inscriure’t en la base de dades i arrancar una aventura col·lectiva que té un únic i il·lusionant propòsit: que la connexió a través de la Càtedra de Cultura Empresarial es materialitze en un àmbit en el qual guanyar visibilitat i identificar-se entre ells, conèixer-se uns a uns altres, compartir experiències empresarials, generar relacions, crear negoci i, finalment i principal, obtenir benefici.

En el següent enllaç els membres del Comitè Organitzador del 4º Trobada Alumni de la Càtedra de Cultura Empresarial conviden a participar als encara ressagats en aquesta experiència que es convertirà en una ocasió excepcional per a consolidar ALUMNI i, al temps, un moment ideal per a divertir-se amb els monòlegs de ‘The Big Van Theory’, ballar amb música en directe de Llei Dj fins a les tantes i fer amics. L’entrada està al mòdic preu de 15 euros, amb sopar, copa i animació i l’acompanyant entra gratis.

Tags
, , , , ,