Obertes les inscripcions per al programa “Qui pot ser empresari?” 23ª Edició

20/10/2021

qpse - prueba 3

La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València ha obert les inscripcions per al programa formatiu “Qui pot ser empresari?” que compleix enguany la seua vint-i-dosena edició i l’objectiu de la qual és aproximar als estudiants universitaris a la realitat empresarial comptant amb la col·laboració d’empreses del patronat de la Càtedra que transmeten als estudiants la seua experiència en la direcció empresarial.

El “Qui pot ser empresari” és el programa amb més edicions de la Càtedra. Es tracta d’un programa dirigit a titulats i estudiants universitaris interessats pel món de l’empresa, bé perquè cursen o hagen finalitzat carreres relacionades amb el món empresarial o bé persones procedents d’estudis aliens a l’empresa però que estiguen interessats a emprendre.

La formació es desenvolupa a través de classes magistrals sobre diferents temes relacionats amb el món de l’empresa oferides pels patrons de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València entre els quals es troben alguns dels empresaris i empresàries més importants de la Comunitat Valenciana i d’Espanya. 

Les classes presencials començaran el dilluns 31 de gener i tindran lloc durant tots els dilluns lectius del curs fins al 11 de abril en horari de 17.00 h a 19.00 h. A més, el curs inclou visites a les empreses els divendres al matí.

La directora general de l’empresa Helados Estiu, María José Félix, ocupa des de l’any 2019 la direcció acadèmica del programa que al llarg de les seues 22 edicions ha comptat en aquest lloc amb empresaris de prestigi com Juan Roig (Mercadona), Antonio Adés (Ford España), Vicente Boluda (Grup Boluda Corporación Marítima), Francisco Pons (Importaco), José Vicente González (GH Electrotermia), Íñigo Parra (Stadler Rail Valencia), Carlos Bertomeu (Air Nostrum) o Adolfo Utor (Baleària).

La participació en el programa és totalment gratuïta i les places són limitades. Així que si t’interessa el món de l’empresa o tens idea que emprendre o ja l’has fet però vols completar la teua formació amb alguns dels empresaris i empresàries de més prestigi de la nostra Comunitat no t’ho penses i inscriu-te ací:  http://catedraculturaempresarial.adeituv.es/quipotserempresari/val/inscribete/