La passió i la motivació elements imprescindibles per a aconseguir l’èxit professional

2/02/2018

IMG_3863

Després de les vacances de Nadal, els nostres alumnes del programa Qui Pot Ser Empresari? han tornat amb més ànim i ganes d’aprendre del nostre excel·lent elenc de docents.
En aquesta nova sessió, el president de Grup Ática, Vicente Llácer va voler aportar i compartir amb els estudiants algunes de les qüestions que ha après durant la seua trajectòria laboral per a així accelerar en la mesura del possible el seu procés d’aprenentatge.
Llácer va insistir en tres màximes fonamentals que haurien de tenir sempre presents al llarg de la seua carrera professional.
Importància de fer nombres: els negocis han de ser rendibles per a perdurar en el temps i, per açò, un bon empresari ha de ser conscient dels comptes i fer nombres constantment.
Enfocar el seu negoci al voltant d’una cultura de valors: la identitat corporativa d’una empresa és imprescindible i ha d’estar construïda sobre uns valors que han de compartir i posar en pràctica tots els treballadors.
Passió: aquesta emoció ha d’estar present en cada projecte perquè és una eina fonamental per a prosperar i aconseguir èxits.
La segona ponència va ser a càrrec del president de Stadler Rail València, Iñigo Parra, la ponència del qual va versar sobre la importància de la gestió de les persones per a aconseguir l’èxit professional.
Per al directiu la seua matèria primera són les persones i per açò ha de saber gestionar de manera eficient aquest recurs. “Cal ensenyar al personal a descobrir el seu potencial”, va aclarir Parra que també va apostar per la motivació per a aconseguir comprometre amb el projecte als empleats.