Vicente Ruiz, de RNB, anima als alumnes a envoltar-se dels bons per a ser un d’ells

10/02/2017

DSC_0035

Els alumnes de Qui pot ser empresari? han visitat les instal·lacions de l’empresa RNB, patrons de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, per a conèixer de primera mà els processos de recerca, fabricació i producció dels productes que elabora aquesta companyia valenciana. Acompanyats de Manuel Alonso, Responsable de Serveis Centrals de Laboratori, van recórrer el laboratori i la planta de producció i envasat.
Vicente Ruiz, President de RNB i Director General de la Càtedra , es va interessar per conèixer les motivacions que havien portat als alumnes a voler ser empresaris. Al llarg de la seua sessió, en la qual va posar l’accent a compartir algunes reflexions més que a donar una sessió magistral, els va animar a no “tenir crisi perquè encara no teniu cap deute” i a descobrir-los que estan”en plena disposició per a muntar una empresa”.

DSC_0020
“El 90% de les coses depenen d’un mateix i si no munteu un negoci és per vosaltres”, els va dir. Voluntat, creença, constància, decisió i honestedat són qualitats que tot emprenedor ha de tenir per a traure avant els seus projectes. A més els va animar a envoltar-se “de persones positives que recolzen les vostres idees i no en aquells que només tenen intenció de tombar-les. En açò no hi ha dogmes, no hi ha lliçons. Què és el més important d’una empresa? Les persones, per açò, envolta’t de bons i seràs un d’ells” va afirmar.
El director de la Càtedra els va explicar que tenir èxit és perdurar en el temps malgrat les dificultats i que en moltes ocasions no és necessari fer coses diferents, sinó fer el que fan els altres d’una manera millor, “La qualitat és l’experiència global que jo he rebut davant l’ús d’un producte”, els va explicar. A més, apel·lant a la seua valentia els va dir que l’entorn “són les regles del joc així que no et queixes i juga”.

DSC_0031
RNB, una empresa que fa de la sensibilitat el seu senyal d’identitat i dels seus productes una extensió de la seua personalitat, va voler que els estudiants ho comprovaren per sí mateixos obsequiant-los amb un lot de productes al final de la visita.
A la vesprada, els alumnes van tornar a les instal·lacions de ADEIT per a tenir classe amb Manuel Collado, Secretari General de la Confederació Empresarial Valenciana, i amb Jaime Matas, Director Territorial de Banc Sabadell.

banco sabadell