Presiona "Enter" para comenzar tu búsqueda

Activitats

Qui pot ser empresari?

Iniciativa sorgida a instàncies del Patronat de la Fundació Universitat-Empresa de València, que tracta de fomentar l’esperit d’empresa, en sentit ample, entre la comunitat universitària.

Más información

Mentores

La direcció acadèmica correspon a la Càtedra de Cultura Empresarial. El programa compta amb un coordinador i un equip d’empresaris, intervenint tots com a mentors.

Más información

PIME

El Programa Internacional de Motivació Empresarial [PIMe3UV] és un programa de captació de talent i de formació en innovació, orientat a generar experiències universitàries que contribueixen a despertar l’esperit d’empresa i a millorar les opcions d’ocupabilitat de l’estudiantat de la Universitat de València.

Más información

Training Program "Excellence"

El Training program “excellence” (TPE) consisteix en un programa de millora de la formació dels estudiants del Grau en Dret dirigit a proporcionar experiència d’excel·lència mitjançant simulació de judicis. En aquest programa s’escenificaran judicis en els quals participaran tots els subjectes que intervenen en un procés judicial. Per a açò, es compta amb la col·laboració de magistrats, fiscals, advocats, professors de la Facultat de Dret i estudiants

Más información

Jo vull ser empresari

Jo vull ser empresari és un programa sobre emprenedoria dirigida als nous emprenedors que volen conéixer i aprendre les nocions bàsiques per a posar en marxa un projecte empresarial de la mà de professionals en la matèria

Más información

Sostenibilidad

Iniciativa sorgida en col·laboració amb CaixaBank

Más información