València Digital Summit: el futur de l’ecosistema startup

15/11/2018

vlcdigitalsummit

El pròxim divendres, 16 de novembre se celebrarà en el Palau de Congressos, València Digital Summit, l’esdeveniment que tanca la València Startup Week, la setmana més important del panorama tecnològic valencià. En la qual la Càtedra de Cultura Empresarial està col·laborant activament en la seua organització.

L’Associació Valenciana de Startups reunirà de nou a l’ecosistema innovador i tecnològic de València en una jornada professional a la qual assistiran més de 500 persones entre emprenedors, empresaris, inversors, startups, acceleradores, institucions, universitats, etc.

Experts internacionals i referents de l’ecosistema valencià debatran per a conèixer cap a on van les noves tecnologies, els nous models de negoci i l’impacte que tindran en les nostres vides. Un esdeveniment per a entendre el món que ve a través dels protagonistes que ho estan construint.

La jornada començarà a les 10.00 h amb la presentació del Pla Estratègic de l’Associació Valenciana de Startups. Raúl Martín (Associació Valenciana de Startups, KM ZERO), Ángela Pérez (Imegen, València Innovation District) i Nacho Mas (Associació Valenciana de Startups) explicaran quins són els nous àmbits d’acció que es van a abordar des de l’associació.

L’esdeveniment donarà l’oportunitat a quasi 40 ponents d’explicar els seus projectes, compartir experiències i tancar una de les cites més emblemàtiques del panorama internacional del emprendiment, la València Startup Week.

Etiquetes
, ,