El vessant tecnològic serà imprescindible perquè un negoci siga viable

6/03/2018

IMG_4082

La innovació i la tecnologia van ser el focus d’una nova sessió de Qui Pot Ser Empresari? que va comptar amb la presència de José Vicente Villaverde, president de AJEV, i de Víctor Bertolín, CEO de Zumex Group.
El president de l’associació d’Empresaris Joves de València va explicar als futurs empresaris la importància de tenir una bona predisposició al canvi i adaptar-se a les constants transformacions del mercat.
“Heu d’intentar que el vostre projecte siga el més viable possible en el temps i que genere llocs de treball i riquesa a la societat”, va apuntar Villaverde. A més, va instar als alumnes al fet que es formen en el sector en el qual vagen a desenvolupar la seua carrera professional.
Per la seua banda, Víctor Bertolín va animar als estudiants a dotar als seus projectes empresarials d’una personalitat pròpia que els diferencie de la resta. “Per als joves és més fàcil enamorar-se d’una idea, no obstant açò, tenen en contra la frustració”, va aclarir Bertolín.
El CEO de Zumex va voler recalcar que innovar no és difícil i està a l’abast de tots si tenen una actitud positiva i són constants.
Tots dos ponents van coincidir que qualsevol projecte que s’inicie ha de tenir un vessant innovador i tecnològica per a augmentar la seua competitivitat en el mercat.

Tags
, ,