El programa de mentoring, des de la perspectiva dels mentors

29/07/2016

_JBP9130

«Si no existira el programa de mentors, caldria inventar-ho». Així va començar la seua intervenció Javier Quiles, director de Relacions Externes de Consum durant la clausura de la quarta edició del programa de mentors de la Càtedra de Cultura Empresarial, en el qual Quiles participa com a mentor des de la seua engegada.

Durant la clausura, que va estar presidida pel director general de la Càtedra, Vicente Ruiz, tant ell com la resta de directius i empresaris valencians que mentorizan projectes i iniciatives empresarials de joves universitaris van posar l’accent en el benefici mutu del programa «Hem tingut l’oportunitat de gaudir de l’experiència d’ensenyar i, al mateix temps, d’aprendre», ha subratllat Manuel García Portillo, president de Tecnidex Fruit Protection, que també participa com a mentor en aquest programa.

Al costat d’ells una altra desena de directius o empresaris traslladen els seus coneixements i experiències professionals als quals comencen la seua marxa empresarial. Iniciatives empresarials de tots els àmbits de coneixement, inclosos projectes socials. Alguna cosa que, segons el coordinador del programa, Javier Garín, és un dels punts diferencials amb altres projectes de mentorización. Garín va anunciar, entre les novetats que s’estan plantejant per a la cinquena edició, l’organització de grups de mentorizados per temàtiques, la creació d’un premi al millor projecte o iniciativa empresarial i l’habilitació d’un espai de coworking.

mentores definitivo para wordpress