Adolfo Utor: “Els elements clau de la competitivitat de l’empresa són les persones, els equips cohesionats i la innovació”

13/11/2018

IMG_6805

Adolfo Utor, president de Baleària i Director Acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, va pronunciar la conferència d’inauguració de la 20ª edició de Qui Pot Ser Empresari? sota el títol “Empreses 4.0 del segle XXI”.

El president de Baleària va desgranar la seua particular visió de l’empresa, que passa per la necessitat d’adaptar-se a un nou context d’incertesa i de canvis tecnològics constants. Utor, va destacar que “els elements clau de la competitivitat de l’empresa són les persones, els equips cohesionats i la innovació” i va convidar als alumnes a reflexionar sobre la importància de saber gestionar el talent en l’empresa. També, va explicar que en l’actualitat la reputació és un dels majors tangibles per a les empreses.

A més, Utor va voler obsequiar als nous alumnes amb un exemplar de Cien años de soledad de Gabriel García Márquez.

Aquest acte va explicar també amb la presència del vicepresident de la Càtedra de Cultura Empresarial, Vicente Ruiz. Pel programa Qui PotSer Empresari? han passat més de 700 alumnes al llarg de 19 edicions. Es tracta del curs central dels cicles de la Càtedra de Cultura Empresarial de la UV, un curs absolutament gratuït que compta amb la solidesa i el respatler de la Universitat de València.

En aquesta edició,els 45 alumnes seleccionats procedeixen de 21 titulacions de grau, 3 de postgrau i 2 doctorats. El curs compta amb la participació de 25 professors que impartiran sessions teòriques i pràctiques. A més, els alumnes visitaran 5 importants empreses i realitzaran una jornada de confraternidad en Baleària.

Tags
, ,