Arranca la 18ª edició de “Qui pot ser empresari?”

10/11/2016

banner qui pot vlc

El dilluns 14 de novembre a les 19’15h en el Saló d’Actes de ADEIT, la Càtedra de Cultura Empresarial donarà per inaugurat el curs 2016-2017 del programa ¿Qui pot ser empresari?. Es tracta del curs formatiu estrella de la CCE i en l’acte intervindrá el Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo. L’inici del curs acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial també comptarà amb la presència del seu president, Carlos Pascual de Miguel, i el director docent del cicle i president de Air Nostrum, Carlos Bertomeu. Està prevista també la participació del conseller d’Hisenda, Vicent Soler.
El cicle “Qui pot ser empresari?” és el més antic de la Càtedra de Cultura Empresarial i durant els seus mesos de vigència -de novembre a maig- els 40 alumnes seleccionats assisteixen a les sessions que imparteixen els empresaris i membres del patronat especial de la Càtedra. Durant els anys d’existència del curs més de 130 professors-empresaris han compartit la seua experiència en primera persona amb els estudiants, tots ells procedents de la Universitat de València. Es tracta d’un curs gratuït per als alumnes que, en un nombre de 700, han pogut compartir les vivències i els coneixements d’empresaris valencians d’èxit.
L’acte inclourà la conferència “La cooperació empresarial com a via per a crear empreses en sectors madurs” impartida per Carlos Bertomeu. Està prevista la presència dels 38 membres del patronat especial de la Càtedra de Cultura Empresarial -format per d’altres empreses de referència a la Comunitat Valenciana i a Espanya- al costat nous i antics alumnes.

Tags
,