,

La Càtedra de Cultura Empresaria uneix a mitjans i companyies en la primera jornada “Emprensa” el 23 d´abril

16/04/2018

20 abril JORNADA EMPRENSA

-Sis directors de mitjans de comunicació valencians, empresaris i alumnes debatran sobre els reptes comuns.
-La construcció de l’agenda econòmica per part dels mitjans i les pressions i la independència dels mitjans respecte a les empreses centraran la jornada.

Serà el 23 d’abril, a partir de les 17 hores, se celebrarà en la seu de la Fundació Adeit i en un format de dues sessions. La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València uneix a mitjans de comunicació i a les principals empreses de la Comunitat Valenciana -presents en el seu patronat- en una jornada que cerca reflexionar sobre els reptes, les aliances, les barreres existents o la convivència obligada a la qual han de sotmetre’s les companyies privades i els periodistes i les seues empreses. La I Jornada “Emprensa” -pertanyent al Cicle d’Assumptes Públics de la Càtedra- pretén donar resposta als següents interrogants.

Com influeixen les empreses en la construcció del relat social? Segueixen sent els mitjans capaços d’influir en la marxa de l’economia i de les companyies? El canvi en el model de negoci en les empreses periodístiques està afectant a la seua independència? Quins són els límits del periodisme i la llibertat d’expressió en la informació econòmica? Quin paper juguen les agències de comunicació i els lobbys en la configuració del relat econòmic del país?
Es tracta d’una jornada doble i de caràcter vespertí en la qual els directors de 6 destacats mitjans de comunicació valencians intercanviaran reflexions amb els alumnes i exalumnos de la Càtedra de Cultura Empresarial i la comunitat universitària i les 40 empreses que formen part d’aquest organisme.
Formen part dels panells de debat Carlos Pascual de Miguel, president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Julián Quirós (Director Les Províncies), Julio Monreal (Director Levante-EMV), Javier Alfonso (Director València Plaza), Iñaki Zaragüeta (Director La Razón CV), José Carlos Ferrers (Director Radie València-SER) i Xavier Borrás (Director El Mundo CV)
La Càtedra és el centre de generació de cultura empresarial pioner a la Comunitat Valenciana amb quasi 20 anys de vida. Per les seues aules, com diem, han passat 7.373 persones després de 7.269 hores de formació impartides per 347 professors, empresaris i directius. En el si de la Càtedra s’han creat 321 empreses en aquestes dues dècades. 40 empreses formen part del seu patronat.

Recorda inscriure’t ací.

Tags
, ,