Coneix el postgrau propi de la Universitat de València

24/09/2020

Postgrados UV

Hui us volem parlar del postgrau propi de la Universitat de València. La Fundació Universitat-Empresa de València (ADEIT) ofereix un ampli ventall de possibilitats en diferents àrees per a completar la formació universitària. En la seua pàgina web postgrado.adeituv.es podeu trobar tota l’oferta formativa dividida per àrees: direcció i gestió empresarial, jurídica i social, humanitats, ciències de l’educaciópsicologia, seguretat, salut i medi ambient, cieències i tecnologia y actividad física y deporte.

Quant a la direcció i gestió empresarial podem trobar formacions tan interessants com el Master Propi en Consultoria Estratègica que desenvoluparà la seua 11a edició o el curs d’Expert Universitari en Direcció de Control de Gestió i Estratègia de la Universitat de València que va ja per la 2a edició i entre les matèries d’estudi trobem temes analítics de gestió financera i de costos, pressupost, inversió, sistemes d’informació i reporting així com estratègia i innovació. I, per descomptat, també l’especialització, ja siga com a Controller financer, aprovisionament, distribució logística, màrqueting, digital o RH.

Així que si estàs interessat pots informar-te en la pàgina web postgrado.adeituv.es, en el telèfon 963 262 600 o en el correu electrònic informacion@adeituv.es