El programa PIMe3UV finalitza la seua primera edició i lliurament dels premis als millors projectes empresarials

14/06/2019

catedra

La rectora de la Universitat de València i el president de la Càtedra de Cultura Empresarial van fer lliurament, el passat 10 de juny, dels guardons de la primera edició del Programa Internacional de Motivació Empresarial PIMe3UV, que organitza el Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València i la Càtedra de Cultura Empresarial.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, i el president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual de Miguel, van ser els encarregats d’entregar els premis de les diferents categories de PIMe3UV, el programa en el qual estudiants de la Universitat de València han aprés a desenvolupar la seua idea de negoci i podran completar la seua formació al campus internacional “Entrepreneurship and Innovationin Europe: A Berkeley Startup Bootcamp”, que se celebrarà a Torí entre el 7 i el 26 de juliol.

Durant l’acte es va fer lliurament d’un diploma al professorat i a l’equip de mentoring que ha fet possible que el programa s’haja completat amb tant èxit.

Aquests han sigut els projectes premiats:

Categoria Millor Projecte Emprenedor: Polsera SafeWalk. Dispositiu que activa una alarma en el cas que la dona perceba una situació d’inseguretat o amenaça.
Categoria Emprenedores: GirlsFit. Plataforma que acull a dones professionals de l’esport, l’activitat física o la salut, amb l’objectiu de donar a conéixer esdeveniments o activitats d’interés.
Categoria Millor Innovació: FamilyCo. Aplicació ideada per a posar en contacte a progenitors en procés de separació o divorci per a optimitzar la gestió de tot el relacionat amb la custòdia i els interessos dels i les menors.
Categoria Millor Equip d’Innovació: FamilyCo.
El lliurament de premis es va celebrar a la sala de reunions de les dependències rectorals de l’edifici de Rectorat de la UV, i va comptar a més amb la presència de M. Adela Valero, vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, i Encarna Mazón, directora de la Càtedra de Cultura Empresarial.

Tags