Els mitjans informen sobre l’ampliació del Patronat de la Càtedra i el seu nou director acadèmic

21/01/2016

IMG_7312

Després de l’èxit de la Jornada del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial celebrat el dimecres en la seu ADEIT, els mitjans de comunicació arrepleguen hui el resultat d’aquesta trobada empresarial i acadèmica. Valencia Plaza publica la informació i una extensa galeria fotogràfica de la reunió en la qual es va ampliar el Patronat de la Càtedra.

Prop de 40 empresaris van assistir a l’acte presidit pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, el president de la Càtedra, Carlos Pascual i el president del Consell Social i d’ADEIT, Manuel Broseta. En la trobada els responsables de la Càtedra van exposar als empresaris interessats a convertir-se en nous patrons de la institució les funcions d’aquest òrgan, els avantatges que es poden obtenir en involucrar-se en la iniciativa i les finalitats de la mateixa.

Valencia Plaza arreplega que són quinze són les companyies o institucions de referència en els seus respectius sectors que han decidit involucrar-se en l’aventura de l’empreniment i que formaran part del Patronat. Grupo Bertolín, Grupo Segura, Fundación IVO, Grupo Aza, Isaval, Covamur, Genera Quatro, Bonet Abogados, Corvan, Broseta, Grupo Ática, Grupo S2, Helados Estiu, Dulcesol o Xiob Grup han decidit sumar-se a la difusió de la cultura empresarial entre les noves generacions a partir d’ara.

Abans d’aquesta trobada, el president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual, va concedir una entrevista a Radio València SER en la qual va parlar de l’origen, la filosofia i els projectes de la Càtedra.

carlos pascual ok“En 16 anys de Càtedra hem vist créixer a 6.350 estudiants i hem vist nàixer 300 empreses. Inoculem emoció empresarial en totes les àrees de coneixement i el perfil dels nostres estudiants és ampli”, va afirmar Carlos Pascual durant l’entrevista.

Preguntat pel futur de la Càtedra, Pascual va anunciar la identitat del nou director acadèmic, que serà Carlos Bertomeu, fundador i conseller delegat d’Air Nostrum. Bertomeu substitueix a Iñigo Parra, president de l’antiga Vossloh Espanya (ara Stadler Espanya) en un lloc clau en l’estructura de la Càtedra.

Una informació que també ha arreplegat el portal de notícies Official Press , que destaca la importància de la incorporació de Carlos Bertomeu a la direcció del curs més important de la Càtedra: ‘Qui pot ser empresari?’ un curs referència en l’oferta acadèmica de la Càtedra i la primera activitat formativa que es va desenvolupar l’any 2000 i que va tindre Juan Roig, president de Mercadona, com a primer director acadèmic.

carlos bertomeu ok

Tags
,