Emprenedors valencians descobreixen quins són les claus per a arribar a les grans corporacions

15/11/2018

Foto grupo

La terrassa de ADEIT va acollir ahir tarde la jornada “La Innovació, nexe entre startups i corporates”, una sessió on el focus es va posar en les relacions entre startups i les grans corporacions i la transferència real d’innovació d’unes a unes altres.

Els assistents a aquesta cita van aprendre algunes maneres d’arribar a les corporates o com elles han sumat el talent innovador i l’agilitat de les startups. Referents com Karina Virrueta (Agent ecosistema València), Alicia Mora (COO i co-fundadora Emotion ResearchLab), Angélica Bellver (CEO i fundadora IDSsolucions innovadores topografia i enginyeria), Abraham Coza (CEO Chibig) i dues dels nostres Patrons, María Cruz Oliveas Delgado (ProjectManager-Disruptive Innovation en Global Omnium) i Juan Manuel Baixauli (President de Grupo Geisha i president del Club d’innovació de la CV) van exposar els seus consells a tots els presents.

Algunes dels ensenyaments de la nit van ser les transmeses per Abraham Coza, que va incidir al llarg de la seua intervenció en la importància de saber monetizar el teu projecte, o les paraules d’ànim de María Cruz Olivas quan va recordar als presents que “les coses grans començen per coses xicotetes”.

Per la seua banda, el president de Grupo Gheisa i patró de la Càtedra de Cultura Empresarial, Juan Manuel Baixauli, va tancar la nit parlant-nos de la seua història i de com va començar a “emprendre” fa 35 anys.

Vit Emprende i la Valencia Startupweek és una de les més emblemàtiques cites en el panorama internacional del emprendimiento, motiu pel qual la Càtedra de Cultura Empresarial està col·laborant activament amb Vit Emprende en la seua organització.

Aquesta és la tercera ocasió que la ciutat de València acull la Techstars Startup Week, un dels esdeveniments més rellevants i inspiradors de l’ecosistema emprenedor internacional que ja ha passat per altres importants ciutats del món. Durant cinc dies, València es converteix en una de les ciutats europees epicentre d’aquesta gran festa per a emprenedors, inversors i startups.

Tags
, ,