,

Javier Serratosa clausura la 18ª edició de Qui pot ser empresari?

25/04/2017

Foto Javier Serratosa

L’empresari valencià Javier Serratosa posarà el tancament d’or a un any intens en experiències i aprenentatges com el qual han viscut els alumnes de Qui pot ser empresari? en aquesta edició número 18.
I ho farà pronunciat la conferència de clausura que, sota el títol “Emprenent entre crisi: 1992-2017″, oferirà a alumnes i assistents una precisa visió de la importància de la flexibilitat per a afrontar amb garanties el futur davant un panorama econòmic canviant, en el qual les crisis i les bonances s’aguditzen, les ocupacions es destrueixen creant-se noves necessitats i el naixement i la mortandad de les empreses s’accelera.
Posseïdor d’una intensa i àmplia trajectòria en el món dels negocis, Javier Serratosa Luján pertany a una família valenciana de llarga tradició empresarial. Actualment és Conseller Delegat de Grup Nefinsa des de l’any 1993, i des de l’any 2015 és President Executiu de Ursa Insulation, quarta empresa europea d’aïllants.
A més, ha sigut President Executiu de Grup Uralita des de finals de l’any 2002 fins a maig de 2015 i Subdirector Financer de Valenciana de Ciments des de gener de 1990 a desembre de 1992 i en els darrers 25 anys (1990-2015) ha participat com a President o membre del Consell d’Administració, de les següents empreses: Prebetong (Formigó), Colebega (Embotelladora de Coca-Cola), Nefitel (Distribuïdora de Telefonia Mòbil), Saica (Concessionari d’Automòbils), Banc de Comerç (Grup BBVA), CMA (Tractament de Residus Industrials), Aragonesas (Empresa Química, de Clor/Insulsa), Air Nostrum (Línies Aèries), entre d’altres.
L’Acte de clausura tindrà lloc el dijous 4 de maig de 2017 en el saló d’actes de la Fundació Universitat-Empresa de València, ADEIT (Plaça Verge de la Pau, 3, València) a les 19 hores.e de la Pau, 3, València) a les 19 hores.

Tags