Juan Manuel Baixauli publica ‘El viaje imposible’, una metàfora viva sobre l’empreniment

19/02/2016

baixauli foto

Juan Manuel Baixauli és president de Grupo Geisha, docent, patró i mentor de la Càtedra de Cultura Empresarial. A aquest currículum acaba d’afegir la condició d’escriptor amb la recent publicació del llibre ‘El viaje imposible. 10 lecciones que nos enseñó África en 1988’ publicat per Planeta.

Juan Manuel Baixauli arreplega en el llibre la seua experiència en una expedició solidària integrada per trenta persones que en 1988 va dur a terme la primera missió cooperant espanyola a Àfrica. Baixauli descriu diferents lliçons de management extretes d’aquells 150 dies d’aventura que, segons el president de Grupo Geisha, es poden aplicar a l’empreniment i a la gestió d’empreses.

Juan Manuel Baixauli publica ‘El viaje imposible’, una metàfora viva sobre l’empreniment

El llibre narra les experiències d’un llarg viatge d’un grup de companys. ‘Aquesta aventura trepidant que comparteix aquest emprenedor que és Juanma Baixauli és una metàfora viva del que suposa emprendre: fer realitat els somnis. –segons desvetla el pròleg del llibre-. La lectura d’aquest inoblidable viatge africà posa al lector en situació d’abordar qualsevol gran projecte emfatitzant des de la rellevància del treball en l’equip fins a la gestió del capital simbòlic’.

Tags
,