La Nit dels Ex: una nit de retrobament i connexió

24/09/2015

IMG_0172

La Rambleta va acollir anit la posada de llarg de ALUMNI, l’associació de Antinguos Alumnes de la Càtedra de de Cultura Empresarial de la Universitat de València. 200 persones que han cursat algun programa formatiu en la Càtedra, van acudir a la cita amb el retrobament i amb el futur. Un acte en el qual van intervenir el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo i el president de la Càtedra, Carlos Pascual i en el qual es van presentar les noves eines de connexió i comunicació per a un col·lectiu cohesionat i d’emprenedors, empresaris i aspirants a ser-ho. Una nit en la qual es van compartir experiències, idees, negocis i molta diversió.

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, va ser l’encarregat d’obrir el torn dels discursos en La Nit dels Ex. Esteban Morcillo va tenir paraules de reconeixement per a les empreses i entitats que formen part del Patronat de la Càtedra i va destacar el paper de ADEIT ’ com a interfície amable entre l’empresa i la Universitat’ i va assegurar que si no existira caldria inventar-la. També va tenir paraules d’agraïment per a Carlos Pascual que va repassar els 16 anys de vida de la Càtedra.

“Adeit és un interfície amable entre l'empresa i la Universitat”

Esteban Morcillo

El president de la Càtedra va destacar les dificultats amb els quals s’han trobat els nous empresaris i també els més consolidats en els últims anys. ‘heu caigut, us heu alçat, heu assumit riscos i heu hagut d’usar la imaginació per a passar per aquesta etapa’.

La força del grup connectat

Carlos Pascual va voler destacar el significat especial de la Nit dels Ex. ‘No és una edició més, no és una reunió més d’antics alumnes, és la presentació d’una estructura fonamental perquè la societat valenciana no perda tot el valor, el talent i la capacitat crítica que podeu aportar’. En aquest sentit, Carlos Pascual va anunciar que la Càtedra incorporarà als ex alumnes a la docència, perquè puguen compartir amb els nous estudiants, la seua experiència i el seu lideratge.

El president de la Càtedra va voler destacar en les seues paraules, la necessitat de tenir una associació de Alumni organitzada. ‘Gens té força si no s’organitza’. Va assegurar que la força del grup és fonamental per a comunicar el treball i els casos d’èxit, per a créixer i atraure a més patrons.

Nit de presentacions

L’escenari de la Rambleta va servir també per a presentar les noves formes que ha triat la Càtedra per a presentar-se el món. Noves eines digitals que mantindran connectat al col·lectiu de Alumni de manera interna i amb l’entorn empresarial i universitari. Aquesta nova web, dissenyada i desenvolupada per Nectar, nous comptes de Twitter, Facebook i Youtube i una app d’última generació anomenada AlumniCCE.

Vicente Ruiz, director general de la Càtedra de Cultura Empresarial i Lorena Jericó, presidenta de Alumni van tancar l’acte animant als assistents a crear sinergies i a seguir contagiant l’esperit de col·laboració. ‘Entrar en ADEIT et recarrega les piles, si abans tenies ganes de fer coses, quan entres allí tens encara més ganes i se t’obliden els problemes que hi ha fora’, va explicar Lorena Jericó. Per la seua banda, Vicente Ruiz va reiterar el suport incondicional de la Càtedra a alumnes i ex alumnes.

Entre els assistents que van compartir la vetlada, Alfonso Maldonado, vicepresident de ADEIT, Teresa Puchades, directora executiva d’Avanza Urbana, Jaime Castillo, director de relacions institucionals de Emivasa, José Adolfo Vedri, president d’Engloba-Advitivity i Jaime Matas, director territorial de la Fundació Banc Sabadell, sent aquestes quatre empreses i entitats membres del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial. A més van assistir: Francisco Ramón, CEO de Genera Quatro, Antonio Aracil, director de ADEIT, Germán Ferreiro i Vicente Francés, també directius de ADEIT i Javier Garín, director del programa Mentors de la Càtedra de Cultura Empresarial, entre uns altres.

Els científics monologuistes de The Big Van Theory van arrancar els riures dels assistents en una nit excepcional: retrobaments, networking, música en directe i humor que va acabar de matinada.

Troba’t en l’esdeveniment Alumni i al vídeo

Tags
, ,