L’equip perfecte segons Carlos Bertomeu: ‘Diversitat d’opinions, preparació i bona gent’

3/05/2016

bertomeu cara

Amb motiu de la visita dels estudiants del curs Qui pot ser empresari? a les instal·lacions de Air Nostrum, el president de la companyia i director acadèmic de la Càtedra, Carlos Bertomeu, repassa en una entrevista les claus de l’èxit de l’empresa que dirigeix i els factors que fan de QPSE? una iniciativa de referència. «Aquest tipus de formació és important per a desmitificar les figures dels empresaris per a algú que està començant i intenta ser-ho», assegura Bertomeu.

L’empresari va subratllar la importància de la coooperación universitat-empresa i va insistir en la importància d’envoltar-te de bones persones «en el concepte ampli de la paraula»: «en el meu comité de direcció hem convertit en una religió, en aquesta i en totes les empreses en les quals he participat, portar-me la contrària. Si la gent que m’envolta em diu sí a tot el que ja sé, la suma neta és tot el que jo sabia», va explicar.
Carlos Bertomeu és actualment director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València on ha pres el relleu al seu predecessor Íñigo Parra, president de Stadler Rail València.

Tags
, , ,