Nathalie Picquot directora general de Twitter Espanya i Portugal inaugura el programa “Qui pot ser empresari?”

26/10/2020

Inauguración 22 QPSE

La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València ha presentat el seu programa “Qui pot ser empresari?” amb una conferència de la directora general de Twitter Espanya Nathalie Picquot. Van participar en l’acte d’inauguració del curs la rectora de la Universitat de València María Vicenta Mestre, la presidenta del seu consell Social María Emilia Adán, el president de la Càtedra Carlos Pascual i la directora acadèmica del programa María José Félix.

El “Qui pot ser empresari?” és el programa més longeu de la Càtedra, enguany compleix la seua 22 edició, i el seu objectiu és el de fomentar l’esperit d’empresa entre la comunitat universitària. Es tracta d’un curs gratuït que es realitza d’octubre a juny i es compta amb la col·laboració d’alguns dels empresaris i empresàries més representatius de la Comunitat Valenciana que formen part del patronat de la Càtedra. Són els mateixos empresaris els encarregats de transmetre als estudiants mitjançant classes magistrals les seues experiències així com determinats aspectes sobre la creació i direcció empresarial.

La primera de les sessions formatives ha tingut com a protagonista a Nathalie Picquot, directora general de Twitter Espanya i Portugal que va oferir l’una ponència sota el títol “Twitter com a eina per a l’empresa” en la qual ha desgranat algunes de les claus per a liderar equips o les qualitats que ha de tindre el líder d’un projecte empresarial.

Nathalie Picquot_Directora General Twitter España baja

La rectora de la Universitat de València María Vicenta Mestre ha volgut primer de tot agrair “la implicació de tots els que formen part de la Càtedra i fan realitat aquest curs, curs pioner a Espanya a establir un diàleg de tu a tu entre empresaris consolidats i estudiants”. “La nostra societat requereix del dinamisme de l’emprenedoria, d’uns teixits productius estables amb una cultura d’organització clara i directa i programes com “Qui pot ser empresari?” fomenten aquests valors”, ha assenyalat la rectora.

María Emilia Adán presidenta del Consell Social de la UV ha ressaltat la importància de programes com el “Qui pot ser empresari?” com a reforç de la formació acadèmica de la universitat. “Que s’hagen inscrit alumnes i alumnes de vint titulacions diferents de la Universitat de València demostra l’interés dels i les estudiants en aquest programa”, ha conclòs.

Per la seua part Carlos Pascual, president de la Càtedra de Cultura Empresarial, ha posat en relleu la qualitat de la primera classe magistral a càrrec de Nathalie Picquot. “Hem encertat perquè Twitter és un tema que té molt interés tant per als nostres alumnes com per als nostres empresaris”, ha admés. A més, el president de la Càtedra ha volgut remarcar el valor que el curs que compleix enguany la seua edició número 22. “La clau són els 50 empresaris amb els quals comptem en el patronat que són persones molt compromeses”, ha afegit.

Finalment, la directora acadèmica del curs María José Félix ha destacat el “ben cuidat” que està el curs que s’ha preparat per a enguany i la participació d’empreses de diferents sectors. “Serà molt interessant veure les diferents circumstàncies que estan havent d’afrontar en l’actualitat amb la incertesa que tenim en els diferents sectors. Parlarem de lideratge, d’equips, d’internacionalització, de startups, de patrimoni o el valor de la comunicació”, ha assenyalat.

Tags
,