Oberta la preinscripció per al Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris

23/09/2016

banner mentoring

Estem a les portes d’una nova edició del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. Ja està obert el termini de preinscripció per a participar en la cinquena edició d’aquest programa de formació gratuït que té com a objectiu acostar a mentors i a emprenedors per a compartir experiències i coneixements. Però, sobretot, per a conèixer de primera mà els problemes que sorgeixen en els primers moments de la gestió empresarial i per a buscar, entre tots, solucions pràctiques per a potenciar les possibilitats d’èxit.
Aquesta part pràctica i l’experiència dels mentors, són dos dels principals atractius del Programa Mentors per a Emprenedors Universitaris. Una oportunitat per a futurs participants d’aprendre de prestigiosos empresaris i directius.
El Programa Mentors per a Emprenedors està dirigit als antics alumnes de la Càtedra de Cultura Empresarial i, en general, als titulats de la Universitat de València que tinguen un projecte emprenedor o una empresa en funcionament. Es desenvoluparà els dilluns a la vesprada durant el primer semestre de 2017.
Per a poder participar en aquesta activitat és necessària inscripció prèvia a través d’aquest enllaç. Contactarem amb tu al més prompte possible per a concertar una entrevista.

Tags
,