S2 Grup explica a les empreses del Parc Científic la importància de la ciberseguridad

4/12/2018

José Miguel Rosell, Socio Director de S2 Grupo

Assistents al Speed-Cafè Networking

La directora de la Càtedra de Cultura Empresarial, Encarna Mazón, va explicar a les empreses com accedir al programa

L’empresa de ciberseguridad i ciberinteligencia y patró de la Càtedra de Cultura Empresarial, ha posat en valor la importància de les dades i quins han de ser les precaucions mínimes que han d’adoptar les empreses per a garantir la seua ciberseguridad.

José Miguel Rosell, Soci Director de S2 Grupo, va acudir com a ponent convidat al Speed-Cafè Networking organitzat pel Parc Científic per a insistir en la importància de la informació emmagatzemada. Ha subratllat que “tot el que té importància per a l’empresa no ha de dipositar-se mai en un núvol”.

L’empresa la van constituir en 1999 José Miguel Rosell i Miguel Ángel Juan amb capital 100% valencià per a desenvolupar plataformes de vigilància i intel·ligència en entorns empresarials. Actualment compta amb més de 230 empleats repartits a Espanya, Brussel·les, Colòmbia i Mèxic i 14 milions d’euros invertits en el desenvolupament de tecnologia pròpia per a la ciberseguridad dels entorns financer, de transports, de salut i de defensa, entre uns altres.

A aquest desdejuni també va acudir la directora de la Càtedra, Encarna Mazón, que va assenyalar les possibilitats del programa Qui pot ser empresari?“Solament pel networking amb Carlos Bertomeu, que ens explica com ha creat Air Nostrum, i per escoltar al president de Baleària, us assegure que val la pena acudir a aquest espai coworking”. Per a accedir a aquesta mentorización tan sol heu d’escriure’ns un correu electrònic a catedraculturaempresarial@adeituv.es i explicar-nos en què treballa la vostra empresa.