¿Saps quant val el teu projecte?

20/06/2017

Foto seguro que si

Els alumnes del programa Mentors per a Emprenedors Universitaris han culminat el seu cicle de visites amb la sessió que va tenir lloc en Big Ban Angels, l’associació privada sense ànim de lucre referent dins del sector de la inversió privada en cabdal llavor.
Javier Garin, coordinador del programa, es va mostrar ferm en comentar que no es pot “culminar amb èxit un projecte emprenedor obviant el finançament” per açò va començar la sessió de treball llançant una pregunta clau als alumnes quant val el teu projecte?
Al llarg de la vesprada els emprenedors van tenir l’oportunitat de resoldre els seus dubtes davant els diferents obstacles que en l’àrea financera poden sorgir-los “no oblideu –els va dir Garín- que vosaltres i les vostres empreses són objecte del desig de l’inversor”.
Precisament per aquest motiu els va animar a “valorar l’esforç que esteu fent en la seua justa mesura” sense infravalorarse i “negociant fort”, alertant-los que “l’inversor no sempre ve amb intencions clares o úniques, heu d’estar alerta perquè a voltes pot voler anul·lar-vos”.
“No per tenir pode diners i estar començant cal fixar preus baixos als nostres projectes” els va advertir, al mateix temps que els va posar en alerta sobre els pactes de socis “molt vàlids però en ocasions controvertits, sobretot en cas de conflicte quan es pretén fer valdre el pacte per sobre de la llei, alguna cosa que no és possible”.

IMG_3743
Al grup de mentorizados va estar acompanyat de Neus Pelegrí, gerent de Big Ban, i Luz Adell, directora de projectes, els qui van explicar els detalls d’aquesta associació, tot un referent en la seua àrea dins de l’àmbit de business angels particulars.
Big Ban va nàixer en el 2008, abans del boom del emprendedurismo, la qual cosa els va permetre posicionar-se amb rapidesa. Actualment han generat un gran ecosistema d’inversió privada en startups, aglutinant al col·lectiu de business angels i altres inversors privats, formant a potencials inversors i emprenedors en tot el procés d’inversió privada i posant en contacte a emprenedors amb projectes empresarials innovadors amb business angels i altres inversors privats.

Tags