Un exalumne de la Càtedra premiat per l’Associació Espanyola de Cirurgians

28/11/2018

AngelDiegoMoyaweb

Diego Moya, exalumne del programa Mentoring de la Càtedra de Cultura Empresarial i llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, ha sigut premiat per l’Associació Espanyola de Cirurgians. Diego forma part del Grup de Investigació en Esport i Salut de la Universitat de València –dirigit pel professor Juan Carlos Colat- i la Unitat de Cirurgia Hepàtica i Trasplantament de la Fe que ha rebut el premi a la millor publicació científica de 2017.

Han arreplegat el premi durant la celebració del XXXII Congrés Nacional de Cirurgia que ha tingut lloc del 12 al 15 de novembre a Madrid.

Es tracta del primer treball que avalua la importància de l’activitat física en la qualitat de vida de pacients que han rebut un trasplantament de fetge. Per a la recerca s’han utilitzat proves de màxim nivell i una metodologia d’entrenament pionera a nivell mundial.

L’estudi, titulat Combined resistance andendurance training at a moderate-to-highintensity improves physical condition and qualityof life in liver transplant patients, ha sigut publicat en Liver Transplatation, una de les revistes de referència en el món de la cirurgia i el trasplantament hepàtic.

El premi ho van arreplegar Ángel Moya, coordinador de la Unitat de Cirurgia Hepatobiliopancreatica de l’Hospital General de Castelló, i el exalumne de la Càtedra i CEO de Entrenarme, Diego Moya.

Tags